Har du spørgsmål? Ring idag på
7533 8733​

Robinson helikopter – den mest populære civile helikopter i verden

Salg af Robinson helikopter  

Robinson er verdens førende producent af helikoptere til civilt brug og derfor er der god grund til at vælge en robinson helikopter. Hos Air Service International har vi en dyb og årelang passion for helikoptere og derfor er vi også yderst stolte over at være autoriseret Robinson forhandler og servicecenter. 

Helikopterflyvning er lig med følelsen af frihed og uafhængighed. Når man først har fået den følelse ind under huden, er den næsten umulig at slippe. Denne følelse har vi inde under huden og derfor vil vi med glæde rådgive og vejlede dig i valget af en Robinson helikopter. Vi laver også gerne helikopter service og vedligehold på vores flyværksted

Derfor skal du vælge en robinson helikopter

Robinson Helicopter Company har produceret helikoptere siden introduceringen af deres første helikopter i 1979. I en Robinson helikopter får man en ydeevne i særklasse til en attraktiv pris. Derudover er en Robinson helikopter nem at betjene og meget driftsikker.

Robinson R22, R44 og R66

Den første helikopter Robinson introducerede i 1979 var modellen R22, som er produceret med stempelmotor og stadig produceres den dag i dag. Denne model har plads til 2 personer.

I 1992 kom Robinson ud med modellen R44, som også har stempelmotor og så har den plads til 4 personer. R44 modellen findes i flere forskellige udgaver med forskellige motorstørrelser og elektronik systemer. 

Robinson modellen R66 så dagens lys i 2010, som den første turbinehelikopter. Modellen har plads til 5 personer og er fantastisk til både private og erhverv. Den har samme ydeevne og kvalitet, som andre turbinehelikoptere, mens prisen er lavere end på andre tubinehelikoptere. 

Få en pris på en robinson helikopter

Vil du vide mere om fordelene ved at vælge en Robinson helikopter eller ønsker du at få en pris på en eller flere af modellerne, så er du velkommen til at kontakte Air Service International. 

Du kan kontakte os på telefon 75 33 87 33 eller på mail info@airserviceint.dk. Du har også mulighed for at udfylde vores kontaktformular og så vender vi tilbage på din besked hurtigst muligt.

Bliv kontaktet

og få et uforpligtende tilbud

Bliv kontaktet


Air Service International A/S - Stratusvej 1, 7190 Billund
Telefon: +45 75 33 87 33
info@airserviceint.dk


Professionel forhandler
Reservedele og udstyr i høj kvalitet
Rådgivning & Vejledning

Bemærk: Siden er i øjeblikket under udarbejdelse og opdateres!