Har du spørgsmål? Ring idag på
7533 8733​

Flyværksted med 40 års erfaring

Flyværksted

Air Service International er et professionel flyværksted. Vi tilbyder service, vedligehold og reparation af mange forskellige typer af helikoptere og fly. Vi har fokus på altid at levere arbejde i høj kvalitet.
Vi har flyværksted både i Billund og i Roskilde, men vi har kunder i hele landet og udfører også gerne reparationer andre steder i landet. Flyværkstedet har eksisteret siden 1979 og har derfor mange års erfaring - derfor er vi dine eksperter.
På vores flyværksted har vi fem flymekanikere og en lærling. Vi har også flymekanikere tilknyttet virksomheden på freelancebasis. Alle vores medarbejdere er kompetente og vi holder os hele tiden opdateret på, hvad der sker indenfor vores branche. 

Flyværksted i høj kvalitet

Vores flyværksted har bred erfaring med Robinson, Bell og Airbus (Eurocopter). Derudover er vi også autoriseret servicecenter for Robinson Helicopter Company samtidig med at vi også er forhandler af helikoptere fra Robinson. 
Vi er specialiseret i at udføre strukturarbejde i forbindelse med skader eller modifikation og forstærkning. Vi tilbyder også vejning af helikoptere med elektroniske vægte.

Overhaul af komponenter på vores flyværksted

Som det eneste flyværksted i hele Danmark kan i tilbyde reparation og overhaul af en bred vifte af komponenter:

  • Swashplate
  • Main rotor blade spindler
  • Main rotor hub
  • Tail rotor
  • Tail rotor gearbox
  • Clutch assembly
  • Fanshaft bearing​​

Derfor kan du trygt overlade denne type opgaver til os og så sørger vi for at levere et resultat i høj kvalitet. 

Kontakt dit flyværksted

Har du brug for service eller reparation af din helikopter eller dit fly eller har du spørgsmål til hvordan vores flyværksted kan hjælpe dig. Så tøv ikke med at tage kontakt til Air Service International.
Du kan kontakte os ved at ringe på telefon 75 33 87 33 eller ved at sende en mail til info@airserviceint.dk. Du har også mulighed for at udfylde vores kontaktformular og så vender vi tilbage på din henvendelse hurtigst muligt. 

 

Bliv kontaktet

og få et uforpligtende tilbud

Bliv kontaktet


Air Service International A/S - Stratusvej 1, 7190 Billund
Telefon: +45 75 33 87 33
info@airserviceint.dk


Professionel forhandler
Reservedele og udstyr i høj kvalitet
Rådgivning & Vejledning

Bemærk: Siden er i øjeblikket under udarbejdelse og opdateres!