Har du spørgsmål? Ring idag på
7533 8733​

Fly service ​- kompetent og effektiv service af mange flymærker

Flyservice og helikopter service

Hos Air Service International tilbyder vi service, vedligehold og reparation af mange forskellige helikopter- og flytyper fra vores to flyværksted i Billund og Roskilde. Vi tilbyder også service og reparation af fly andre steder i Danmark. Derudover er vi også behjælpelige med reservedele til fly og helikoptere samt vedligehold af komponenter.
Vi kan lave professionel flyservice og helikopter service på de fleste mærker og typer. Vi har blandt andet stor erfaring med service på fly og helikoptere af mærkerne:

  • Cessna
  • Piper
  • Mooney
  • Beechcraft
  • Partenavia

Professionel flyservice og helikopter service siden 1979

Har du brug for service eller vedligehold af dit fly eller din helikopter? Vi har mere end 40 års erfaring med helikopter- og flyservice og vi har ekspertisen til at tilbyde dig en førsteklasses service. 
Vi er desuden autoriseret servicecenter for dieselmotorer fra Technify, som blandt andet er installeret i fly fra Diamond og Piper. 
Vi er specialiseret i at udføre strukturarbejde som laves i forbindelse med skader eller modifikation og forstærkning. Vi tilbyder også vejning af fly med elektroniske vægte. 

Flyservice med certificeringer

Vi har flere certificeringer til inden for fly og helikoptere. Vi har blandt andet EASA Part 145 Maintenance Organisation Approval Certificate som er en certificering for specifikke typer samt forskellige certificeringer inden for Robinson helikoptere, som vi også er forhandler af. 

Kontakt os og hør mere om flyservice og helikopter service

Vil du gerne vide mere om, hvad vi kan tilbyde inden for flyservice og helikopter service, så tøv ikke med at tage kontakt til Air Service International. Vi står altid klar til at udføre service på dit fly eller din helikopter. 
Du kan kontakte os ved at ringe på telefon 75 33 87 33 eller sende en mail til info@airserviceint.dk. Du har også mulighed for at udfylde vores kontaktformular og så vender vi tilbage til dig hurtigst muligt. 

Bliv kontaktet

og få et uforpligtende tilbud

Bliv kontaktet


Air Service International A/S - Stratusvej 1, 7190 Billund
Telefon: +45 75 33 87 33
info@airserviceint.dk


Professionel forhandler
Reservedele og udstyr i høj kvalitet
Rådgivning & Vejledning

Bemærk: Siden er i øjeblikket under udarbejdelse og opdateres!